...

Лоби бар

Лоби барът на Bilyana Beach Hotel предлага спокойно начало и релаксиращ край на деня с богатото разнообразие от маркови напитки и професионално приготвени предложения. Ако искате да изпиете едно кафе или да го замените с чай или фреш – лоби барът е правилното място.
Ако слънцето пече много жарко и жегата Ви идва в повече, професионалистите от лоби барът ще утолят Вашата жажда със свежо приготвени фрешове и коктейли.

Специално приготвени за Вашия вкус с много внимание и грижа. Ако Ви се пие нещо алкохолно, качествена и подбрана селекция от уискита, вина и други ще намерите в лоби барът на Bilyana Beach Hotel. Приготвяме всичко с много старание и грижа, защото Вашият комфорт е важен за нас. Всеки има нужда да му разпусне края с няколко малки питиета.

Сутрешното кафе може да бъде изпито в любима компания и спокойна атмосфера за идеалния старт на деня Ви. То може да бъде дълго или късо, с мляко или без – както го обичате.

Ако предпочитате да стартирате деня си с друга любима напитка лоби барът на Bilyana Beach Hotel Ви очаква. Нашия персонал ще се погрижи да утолите жаждата си и да се чувствате добре. Любимото питие в края на деня също Ви очаква, приготвено и поднесено със старание и професионализъм от нашите колеги. Позволете си да се отдадете на желанието и да изпиете свеж и качествен коктейл, приготвен с много старание от нашите колеги.

За всеки момент от деня, за всеки вкус и желание – Лоби барът е на Ваше разположение и удобна локация за всеки гост на хотела. Можете да се отдадете на почивката си с чаша любима напитка при нас. Лоби барът е на толкова удобно и достъпно място, че винаги можете да стигнете до него бързо и чашата Ви да не остава празна.

За Вашето настроение сме се погрижили всяка вечер да присъствате на различна шоу програма, включваща разнообразни изненади и страхотно настроение в любимите летни нощи. Подходящо място за всеки тип гости, търсещи и спокойствие, и моменти на забавление в нашето кътче от Рая. Заповядайте в лоби барът на Bilyana Beach Hotel и се впуснете в едно приключение. Оставете отдиха си и се отдайте на развлечението, защото Вие го заслужавате. Ние от Bilyana Beach Hotel ще се погрижим за Вашето настроение и приятно пребиваване за периода на престоя Ви при нас.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.