...

Политика за анулация

Срокове и условия на резервацията

Политика на плащанеПри стандартни резервации се изисква депозит в размер на първата нощувка, а останалата сума се доплаща при настаняване в хотела, на рецепция.

Правила за анулиранеТова е резервация „last minute“ (резервация, направена в последния момент). Подобни резервации не могат да бъдат променяни, нито анулирани и подлежат на заплащането на неустойка. Ако желаете да промените или анулирате тази резервация, моля запознайте се с Политиката за неустойки при анулиране и се свържете с отдел Резервации.Ако желаете да анулирате Вашата резервация, моля прочетете внимателно политиката на хотела:

За стандартни резервации, предплатеният депозит се възстановява на 100% , в случай на анулация в срок до 14 дни преди датата на настаняване.

При неспазване на срока за анулация, хотелът си запазва правото да задържи предплатения депозит или сумата равна на 2 нощувки като неустойка.

Анулацията трябва да бъде заявена от клиента към хотела в писмена форма, при което хотелът информира банката да възстанови сумата, таксувана от картата на клиента. Клиентът трябва да посочи банкова сметка, по която да бъде върната съответната сума.

В случай на неявяване, предплатения депозит се усвоява от хотела на 100%.

Политика на настаняванеНастаняване след : 14:00 ч.

Напускане преди : 12:00 ч.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.