fbpx

Стаи

Стаи

Несъмнено обстановката в стаите е много важна част от Вашата почивка и ние отлично знаем това. Именно поради тази причина сме се погрижили нашите стаи да осигурят на гостите комфорт и отдих след цял ден прекаран на брега на морето.

Стаите в Bilyana Beach Hotel са свежи и приятни, оборудвани с Един от основните фактори за успешно преминала почивка и качествен релакс е удобството и комфорта, които предлагат стаите, в които се настанявате.

Несравним и качествен сън или следобедна дрямка след изтощителен летен ден можете да получите във всяка една стая в Bilyana Beach Hotel.

Изключително модерно оборудвани с последни тенденции в дизайн и качество на мебелите. Във всяка от стаите ще откриете лукс и стил, придружени с уют и атмосфера, които да ви помогнат да започнете и завършите престоя си с отлично настроение и чувство всичко необходимо за качествен 

Удобни легла с качествено изработени матраци от водещи производители, самостоятелна санитарна зона, модерни нощни шкафчета и тоалетки с големи огледала. Телевизор на Ваше разположение, както и кът за отдих с маса и мебели в някои от стаите. Модерна визия на помещенията и безупречна чистота също са част от спокойната и приятна почивка на метри от морето. отдих.

Твоята мечтана ваканция

Translate »