...

За нас

Bilyana Beach Hotel е с невероятно разположение на самия бряг на Черно море. С това си предимство ние осигуряваме на нашите гости максимален комфорт и близост до плажната ивица, която буквално е на метри от стаите. Така нашите гости могат да се насладят на морския бриз по всяко време на денонощието, дори и от стаите си, като просто си отворят прозореца.

Само на няколко стотин метра е от стария античен град Несебър, където може да разгледате невероятни исторически артефакти и сгради, датиращи от времето преди Христа. Старият Несебър е бил дом на няколко цивилизации, като всяка една от тях е оставила своя отпечатък и благодарение на това Несебър е толкова красив и невероятно привлекателен.

Веднага след дългата разходка или времето, прекарано на плажа, можете да се насладите на нашия all inclusive ресторант, с който ние толкова много се гордеем. Причините за нашата гордост не са една или две – тук може да опитате някои от най-вкусните ястия, които сте опитвали през живота си и причината за това са нашият висок стандарт и тайните рецепти, които правят изживяването, прекарано в нашия ресторант, наистина неповторимо. А най-хубавото е, че можете да се насладите на фантастичната и разнообразна храна на нашата тераса с пряк изглед към морето, което е само на няколко метра от ресторанта и по този начин ще получите едно истинско морско изживяване.

За моментите, в които нашият ресторант е затворен, сме се погрижили да осигурим на нашите скъпи гости пица бар, който се намира непосредствено до външния ни басейн и плажа. Там нашите готвачи приготвят за Вас много и различни изкушения, за да може да отговорим на всеки вкус

Ако пък не си падате много по храната, може да се насладите на нашия All inclusive лоби бар, който ще Ви предложи разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки и различни коктейли, приготвени от нашите бармани специално за Вас. Така Вие ще може да се насладите на любимото си питие на нашата тераса с директна гледка към морето и докато приятно си говорите с любимия човек да Ви полъхва морският вятър.

Ако пък и питиетата не са вашата страст, спокойно! Нека да поспортуваме! Тогава в нашия външен басейн, който отново е с гледка към плажа и на няколко метра от него, може да разпуснете с приятели, като се насладите на любимото си питие или просто поплувате в кристално чистата вода, стоплена от слънчевите лъчи.

Вътрешният ни басейн е за нашите гости, които предпочитат по-голямо уединение или просто искат да се излежават на закрито, в невероятната обстановка, наподобяваща старинна римска баня.

За нашите гости, които обичат да спортуват, сме се погрижили да осигурим добре оборудвана фитнес зала с много разнообразни уреди и възможности за всяккви тренировки. Да, естествено, че тя е с директен изглед към морето! Във фитнес залата можете да правите Вашите упражнения, така че да съчетаете полезното с приятното.

За тази част от нашите гости, които искат да се насладят на релакс, разполагаме със спа център и релакс зона, където може да се насладите на всяккви козметични процедури – масажи, спа терапии и всевъзможни удоволствия.

Нашата анимация ще се погрижи за Вашето добро настроение по всяко време с много забавни интересни игри, спортни занимания, йога и водна гимнастика за един енергичен старт на деня, както и с други забавни групови игри, които несъмнено ще вдигнат настроението Ви и ще Ви помогнат да прекарате една незабравима ваканция на брега на морето в Bilyana Beach Hotel.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.