fbpx

Ресторант

Ресторант

Уютният All Inclusive ресторант на Bilyana Beach Hotel и вкусната храна са несъмнено част от нещата, с които се гордеем.

Ние добре разбираме колко важна част от ваканцията на всеки наш гост е храната. Затова сме се погрижили тя да е безупречна и да отговаря на най-високите стандарти за всеки вкус. С огромното си разнообразие и разположение нашия ресторант ще се превърне в една от любимите Ви части на хотела. Тук трябва да отбележим, че всеки ден храната е различна и току-що приготвена. Всеки пакет за нощувка е в All Inclusive вариант.

Кулинарно безупречна и майсторски приготвена от професионалистите ни, храната в ресторанта на Bilyana Beach Hotel ще Ви остави неповторимия си вкус дълго време.

Уютната и приятна атмосфера ще ви помогнат да прекарате вечерите си заедно на спокойствие, придружени от любимите си хора или колеги. Ще бъдете качествено и любезно обслужени,

Храната е прясна и внимателно подбрана ежедневно. Разнообразно меню, съобразено със стандартите на всеки наш посетител и безкомпромисно качество са нещата, които несъмнено ще получите в ресторанта на хотела ни.

Твоята мечтана ваканция

Translate »