fbpx

Нашия хотел

На брега на морето

Bilyana Beach Hotel е разположен на самата плажна ивица. С това си предимство ние от Bilyana Beach Hotel осигуряваме на своите гости уникалното удобство и комфорт, за да се насладят на Черно море по всяко време на денонощието.

Стаи

Несъмнено обстановката в стаите е много важна част от Вашата почивка и ние отлично знаем това. Именно поради тази причина сме се погрижили нашите стаи да осигурят на гостите комфорт и отдих след цял ден прекаран на брега на морето.

Ресторант

Уютният All Inclusive ресторант на Bilyana Beach Hotel и вкусната храна са несъмнено част от нещата, с които се гордеем. Ние добре разбираме колко важна част от ваканцията на всеки наш гост е храната. Затова сме се погрижили тя да е безупречна и да отговаря на най-високите стандарти за всеки вкус. С огромното си разнообразие

Външен басейн

За онази част от посетителите на хотела, която обича да разнообразява с плаж и същевременно басейн – Bilyana Beach Hotel осигури варианта външен басейн С невероятната гледка към плажа, комбинирана с качествен отдих на шезлонг около басейна ще останете очаровани от преживяванията си на територията на нашия хотел

Вътрешен басейн

За да се погрижим за абсолютно всяко желание на гостите си, ние от Bilyana Beach Hotel предлагаме басейн и на закрито с модерна визия, предоставяща гледка към плажа. Нивата на басейна са с няколко варианта, за да получите безкомпромисно най-доброто във вашия релаксиращ летен период. 

Лоби бар

Лоби барът на Bilyana Beach Hotel предлага спокойно начало и релаксиращ край на деня с богатото разнообразие от маркови напитки и професионално приготвени предложения.

Пица бар

Пица барът в хотела ни е разположен около външният басейн, за похапване на изкушенията, които предлага докато спокойно си почивате около водата

Фитнес зала

Bilyana Beach Hotel цени високо здравето и добрата форма на гостите си. За това ние сме се погрижили да предложим на нашите гости голяма и добре оборудвана фитнес зала. На разположение на нашите гости са многообразни уреди за всяка част от тялото. Фитнес пътеки, вело тренажори, лежанки, лег преса, коремна преса, уреди за крака, комбинирани уреди, боксова круша и още много за вашата перфектна тренировка.

Анимация

Bilayana Beach Hotel се грижи за доброто настроение на гостите си и точно затова сме се погрижили да предложим на нашите гости фантастична анимационна програма. Нaшите аниматори са на ваше разположение, за да се забавлявате заедно с много забавни и спортни игри. 

Твоята мечтана ваканция

Translate »