...

Вътрешен басейн

За да се погрижим за абсолютно всяко желание на гостите си, ние от Bilyana Beach Hotel предлагаме басейн и на закрито с модерна визия, предоставяща гледка към плажа. Можете да се насладите на водата, да поплувате или да полежите около басейна, без да напускате пределите на хотела. Ние искаме да задоволим капризите на всички гости, затова предлагаме вътрешен басейн.

При престоя си може да има ден, в който да не Ви се ходи по горещият пясък или да не ви се пече на слънце. Moже времето да се влоши или морето да бъде бърно. Затова може да заповядате във вътрешния ни басейн и да се насладите на водата, докато гледате морето. Да поплувате и релаксирате независимо от времето и както Вие желаете.

Нивата на басейна са с няколко варианта, за да получите безкомпромисно най-доброто във Вашия релаксиращ летен период. Можете да изберете на кое ниво да се потопите в кристално чистата вода и да се отпуснете, гледайки морето.

Високи каменни колони, декорирани ефектно с тухлени елементи за впечатляваща и различна визия, които ще Ви потопят в духа на модернизма и ще ви създадат уют и комфорт. Шезлонги в частта около басейна, които ще Ви дадат възможност да релаксирате удобно и приятно. Прозорци, разпростиращи се по цялата стена завършват отдиха и забавлението за всеки от Вас. Посетете басейна и се отдайте на една заслужена и спокойна почивка.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.