...

Снек бар

Пица барът в Bilyana Beach Hotel е разположен около външният басейн, за похапване на изкушенията, които предлага докато спокойно си почивате около водата. Можете да се поглезите с нашите предложения. Насладете се на вкусовете – свежи и приятни, които Ви предлагаме. Толкова близо и вкусно, че няма как да пропуснете да се поглезите с някое от нашите изкушения.

Вкусни и качествени предложения, приготвени на място специално от нашите майстори кулинари, за да паснат на всеки вкус и стандарт. Потопете се в познати и непознати вкусове и направете деня си специален. Всичко е приготвено с внимание и грижа към детейлите. Предлагаме Ви вкусно и специално хапване винаги, когато пожелаете през деня. И всичката тази прелест толкова близо до Вас.

Няма как да устоите на това неустоимо предложение. Още по-примамливo и заради All Inclusive стандарта, който Ви предлагаме и в Pizza Bar-а. Прясно приготвени изкушения по всяко време – след закуската чак до сервирането на вечерята, Вие можете да се възползвате от похапване през целия ден. Още едно от кътчетата в хотела ни, чрез които се постарахме да изпълним всяко едно желание на клиентите си, за един перфектен престой с осигурен комфорт през целия ден. Заповядайте в Pizza Bar и се поглезете, защото предложението ни е неустоимо и Вие го заслужавате. Подправете престоя си в Bilyana Beach Hotel с неустоим вкус, който е толкова достъпен по всяко време. Този вкус е толкова приятен, че ще го запомните и ще остави приятни спамени за Вашата почивка.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.