...

Фитнес

Bilyana Beach Hotel цени високо здравето и добрата форма на гостите си. Ние знаем, че външият вид е важно нещо за всеки човек и тренировките спомагат за него. Важен е балансът между приятната почивка и полезната тренировка. За това ние сме се погрижили да предложим на нашите гости голяма и добре оборудвана фитнес зала. На разположение на нашите гости са многообразни уреди за всяка част от тялото.

Фитнес пътеки, вело тренажори, лежанки, лег преса, коремна преса, уреди за крака, комбинирани уреди, боксова круша и още много за вашата перфектна тренировка.

Тъй като тренировките редуцират натрупания стрес, Вашата почивка е идеалното време да ги направите и да се почувствате още по-добре. Фактът, че сте на почивка пък, ще Ви помогне да сте организирани и структурирани и да дадете най-доброто от себе си. С една тренировка ще компенсирате лежането на шезлонга, а също можете да си позволите обилно хапване от нашите вкусни изкушения.

След тренировката и отпускането на стреса ще станете по-продуктивни и знае ли човек, можете да намерите решение на някои казус, докато гледате морето. Едно е сигурно, че след тренировка, тялото освобождава повече ендорфини, които ще Ви накарат да се чувствате по-щастливи и удовлетворени и да се наслаждавате още повече на престоя си в Bilyana Beach Hotel.

Удобството на нашите гости е задължително, затова им предоставяме комфортен фитнес клуб, където да се чувстват спокойни, провеждайки своите планови и серийни тренировки.

Фитнесът ни разполага с богато разнообразие от уреди, пътеки,тренажори, които ще са верен спътник в тренировката на всеки наш посетител. Фитнесът в Bilyana Beach Hotel е с модерни и ефектни френски прозорци, осигуряващи свежа и зареждаща гледка навън, което засилва приятната атмосфера и лукс в залата. Заповядайте във фитнесът на Bilyana Beach Hotel, където сме се погрижили да не Ви липсва нищо и да не нарушавате вашите ежедневни дейности. Грижете се за здравето си в комфорта и лукса, които сме Ви осигурили, защото искаме да се чувствате добре. Тренирайте, почивайте и се забавлявайте в Bilyana Beach Hotel, защото ние Ви предлагаме точно това, от което се нуждаете.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.