...

Външен басейн

За онази част от посетителите на хотела, която обича да разнообразява с плаж и същевременен басейн – Bilyana Beach Hotel осигури варианта външен басейн. Ако морето е бурно или пък има много водорасли. Ако искате да разнообразите солената вода. Заповядайте в нашият външен басейн, които ще Ви заплени с удобствата си. Ще се радвате на слънцето, гледайки морето, без да напускате хотела. Какво по-голямо удобство от това?

С невероятната гледка към плажа, комбинирана с качествен отдих на шезлонг около басейна ще останете очаровани от преживяванията си на територията на нашия хотел. Комфортни шезлонги, за Вашия комфорт. Прекрасни чадъри, за да сте на сянка под жаркото слънце. Кристална вода, в която няма как да не пожелаете да се изкъпете. Това са само част от предимствата на поддържания и чист басейн в Bilyana Beach Hotel. Това са предимствата, които ще Ви изкушат да прекарате време до басейна. Освен това ще виждате морето и ще усещате морският бриз – неустоимо преживяване.

Достатъчен като големина и обем, басейнът добавя още една екстра към перфектната Ви почивка при нас. Непосредствено до него на Ваше разположение е Pizza Bar, където може да похапнете или да се насладите на любимото си питие в ръка, което да разхлади летните дни и да Ви достави поредното удоволствие в Bilyana Beach Hotel. Поглезете се и посетете нашия външен басейн, защото си заслужава. Ще релаксирате и ще се забавлявате в самият хотел, докато гледате морето. Можете също така да поплувате, защото големината на басейна го позволява. Ако се изморите или пък просто пригладнеете можете да разчитате на вкусно хапване на една ръка разстояние до вас. Ние от Bilyana Beach Hotel сме помислили и се грижим за Вашият комфорт.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.